Kuruluş Yılı : | 1996 ( HASAT TARIM olarak ) |
Kurucu Ortağı : | Mehmet Demir (Yüksek Ziraat Müh.) |
Faaliyet alanı : | Toptan satış, gıda endüstrisi ve zincir marketlere ürün satmaktayız. Ayrıca perakende satıcılara kendi ürün tarifleri, paketleme istekleri ve markaları ile hizmet vermekteyiz. Ana üretim kalemlerimiz; Kuru domates, közlenmiş biber, Bruschetta ve soslar, fermente ve konserve acı/ tatlı biber çeşitleri. |
Kuru Domates Üretimi : | 1.500 ton yıllık |
Biber Üretimi : | 10.000 ton yıllık |
Kornişon Üretimi : | 2.500 ton yıllık |
Diğer sebzeler : | 5.000 ton yıllık ( patlıcan, kabak, kapari, sarımsak, yaprak, zeytin) |
Üretim Alanı : | 3 farklı lokasyonda 5.400 m2 ve 2.000 m2 faal, 5.000m2 inşaat halinde olmak üzere toplam 12.400 m2 kapalı üretim alanı |
Depo : | 35.000 m2 açık ve 20.000 m2 kapalı alan. |
Soğuk hava Depoları : | Toplamda 9 adet soğuk hava depomuzun kullanım alanı yaklaşık 2.000 m2’ dır. |
Ekim alanı: | 350.000 m2 (35 Hektar) ekilebilir arazi organik tarım için kullanılmaktadır. |
Fidanlık : | 4.000 m2 modern sera ve 16.000 m2 açık alan |
Sertifikalar : | Organik üretim belgesi, IFS ve BRC, Kosher sertifikası ve FDA üyeliğimiz mevcut. |
Çalışan personel : | Yaz sezonunda 300-350 kişi, kış sezonunda 130-140 kişi. |