logo

Firma Profili

Kuruluş Yılı :1996 ( HASAT TARIM olarak )
Kurucu Ortağı :Mehmet Demir (Yüksek Ziraat Müh.) 10 yıldır eşi Figen Demir ile birlikte.
Faaliyet alanı :Güneşte Kurutulmuş Domates, Közleme Biber, Bruschetta, Fermente ve Tazeden Acı/Tatlı Biber Çeşitleri, Konserveler, Ev Dışı Tüketim Ürünleri (Catering), Özel Markalı ürünler
Kuru Domates Üretimi :1.500 ton yıllık
Biber Üretimi :10.000 ton yıllık
Diğer sebzeler :5.000 ton yıllık ( patlıcan, kabak, kapari, sarımsak, yaprak, zeytin)
İşletme :12.000 m2 arazi üzerinde, 6.000 m2 kapalı alan.
Depo :2014 yılında ek bina olarak yapıldı. 20.000 m2 açık alan, 4.000 m2 kapalı alan.
Soğuk hava Depoları :6 adet soğuk hava deposu. Yaklaşık 1.500 m2 soğuk hava depo alanı
Fidanlık : 16.000 m2 açık alan, 4.000 m2 kapalı modern sera.
Sertifikalar :Organik belgesi, IFS ve BRC, Kosher ve FDA kayıtları mevcut.
Çalışan personel :Yaz sezonunda 300-350 kişi, kış sezonunda 130-140 kişi.