logo

Üretim & Faaliyetler

  • SERA (Tohumdan fide üretimi)
  • EKİM  ( Fidelerin sözleşmeli ekiminin yapılması)
  • TARLA TAKİP (Sulama, ilaç, gübre kullanım kontrol)
  • HASAT
  • KURUTMA  (Güneşte tuzlu, kükürtlü ve organik domates kurutuluşu
  • SOĞUK HAVA DEPOLAMA (Tüm kuru domateslerin ve hassas girdilerin soğuk ortamda muhafazası)
  • FERMANTASYON (Sebzelerin sezon dışı kullanımları için uygun şartlarda fermente edilerek muhafazası)
  • İŞLETMEDE ÜRETİM (Modern makine parkuru ile işletme sahasında kuru domates işleme, konserve, fermente üretim)
  • ANALİZ VE KONTROLLER (İşletme içerisinde duyusal, fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizle kontrol–akredite dış laboratuvarlarla doğrulama)
  • AR &GE (Yeni ürün ve üretim şartları araştırmaları)
  • DEPOLAMA ve YÜKLEME (Hazır tüm ürünlerin uygun şartlarda muhafazası ve nakliye araçlarına sağlıklı yüklenmesi).